Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@19:05:38 GMT

فیلتر شکن پوششی برای عرضه بدافزارها

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۹۹۰۲

فیلتر شکن پوششی برای عرضه بدافزارها

کارشناس امنیت سایبری گفت: vpn‌ها برای امنیت بیشتر و  حفظ حریم خصوصی ایجاد شده‌اند، اما با توجه به فیلتر شدن بخشی از سایت‌ها و  تعدادی از شبکه‌های اجتماعی ،استفاده از vpn‌ها به شکل قابل توجهی در میان کاربران بالا رفت و با توجه به اینکه امکان خرید مستقیم سرویس‌های معتبر ارائه دهنده vpn برای عمده کاربران ایرانی فراهم نبود کاربران اقدام به نصب هر نرم افزاری تحت عنوان vpn کردند و این موضوع یک راه مستقیم برای هکر‌ها و بدافزار نویس‌ها شد تا بدافزار خود را در قالب نرم افزار‌های رایگان vpn منتشر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گفته دادگر، بخش عمده انتشار بدافزار این موضوع است که هکر بتواند کاربر را مجاب کند تا این بدافزار را به عنوان یک نرم افزار مفید نصب کند و دسترسی به آن دهد از این رو vpn رایگان گزینه مناسبی برای فریب افراد است.

او گفت: دامنه فعالیت‌های مخرب هر کاربر با نصب هر نرم افزار مشکوکی که توسط خود او تایید می‌شود بخش بزرگی از مسیر آلوده شدن توسط بدافزار‌ها را طی می‌کند، این بدافزار‌ها که برخی از آن‌ها در قالب vpn‌ها نیز انتشار داده می‌شوند بعد از نصب و گرفتن دسترسی و تایید آن از کاربر اقدام به سرقت اطلاعات و همینطور آسیب رساندن به داده‌های آن می‌کنند. برای مثال برخی از آن‌ها بعد از نصب آیکون خود را مخفی می‌کنند و کاربر متوجه نمی‌شود که اصلا چنین برنامه‌ای نصب کرده است و در عین حالت بصورت مخفیانه اقدام به سرقت اطلاعات یا خرابکاری می‌کنند.

  انتشار بدافزار تحت عنوان vpn

این کارشناس امنیت سایبری گفت: تقریبا همه افراد به دنبال vpn رایگان هستند و نمی‌توانند نسخه‌های معتبر را تهیه کنند و  از آنجایی که نرم افزار‌های vpn دسترسی‌های بیشتری نیاز دارند بدافزار‌ها هم می‌توانند دسترسی بیشتری بگیرند و راحت فعالیت کنند. بدافزار‌های در قالب vpn حتی می‌توانند اکانت‌های سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف را سرقت کنند یا اقدام به ارسال پیام‌های تبلیغاتی متعدد و اسپم کنند و یا بطور مستقیم اقدام به سرقت داده‌ها کنند.

به گفته دادگر، در برخی موارد نیز vpn‌ها بدافزار نیستند، اما به دلیل ضعف‌های امنیتی موجود اجرای نادرست سرویس دهنده بخش زیادی از اطلاعات کاربران توسط آن‌ها لو می‌رود و این موضوع حریم خصوصی کاربرانی که از آن vpn استفاده میکنند را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او می‌گوید: بهترین راه  تهیه vpn از وبسایت‌ها و سرویس دهنده‌های معتبر و یا استفاده از کالینت‌ها و نرم افزار‌های سمت کاربر source open است. استفاده از آنتی ویروس‌ها و همینطور دانلود نرم‌افزار‌های vpn‌ از طریق وبسایت و مارکت‌های معتبر نیز راهکار‌های دیگر جلوگیری از آلودگی بدافزاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت سایبری فیلترشکن وی پی ان امنیت سایبری نرم افزار بدافزار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو

مدل‌های پرو آیفون ۱۸ در سال ۲۰۲۶ احتمالاً اولین آیفون‌هایی خواهند بود که فیس‌آیدی آن‌ها از داینامیک آیلند به زیر نمایشگر انتقال می‌یابد.

به گزارش دیجیاتو، به نقل از AppleInsider، آیفون ۱۸ پرو و ​​آیفون ۱۸ پرو مکس در سال ۲۰۲۶ اولین آیفون‌هایی خواهند بود که فیس‌آیدی آن‌ها از داینامیک آیلند به زیر نمایشگر انتقال می‌یابد. اما مدل‌های پایه آیفون ممکن است تا زمان عرضه آیفون ۱۹ در اواخر سال ۲۰۲۷، از فیس‌آیدی زیر نمایشگر محروم بمانند.

فیس‌آیدی زیر نمایشگر در آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس

«راس یانگ»، تحلیلگر حوزه نمایشگر پیش‌ازاین انتظار داشت که آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس اولین آیفون‌ها با فیس‌آیدی زیر صفحه نمایش، همراه با یک پانچ کوچک برای دوربین سلفی باشند. او اکنون در شبکه اجتماعی ایکس می‌گوید که این طرح تا سال ۲۰۲۶ به تعویق افتاده است. این بدان معناست که آیفون‌های سال جاری و سال آینده میلادی همچنان دارای داینامیک آیلند خواهند بود که برای اولین‌بار در آیفون ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس معرفی شد.

پس از انتقال فیس‌آیدی به زیر نمایشگر، انتظار می‌رود اپل پس از سال ۲۰۲۶ از فناوری دوربین زیر پنل نیز استفاده کند که توسط LG Innotek توسعه خواهد یافت. دوربین جلویی زیر صفحه‌نمایش چالش بزرگ‌تری نسبت به فیس‌آیدی محسوب می‌شود، به همین دلیل ابتدا اپل فیس‌آیدی را به زیر نمایشگر خواهد برد.

همچنین راس یانگ پیش‌بینی می‌کند اپل در همه مدل‌های آیفون ۱۷ در سال ۲۰۲۵، از نمایشگر با فناوری LTPO به‌جای LTPS استفاده کند. از زمان عرضه سری آیفون ۱۴، صفحه نمایش LTPO صرفاً به آیفون‌های پرو محدود بود که امکان استفاده از نمایشگر همیشه روشن (AOD) یکی از مزیت‌های این فناوری است.

دیگر خبرها

  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • مینی‌کامپیوتر گیمینگ جدید کورسیر سخت‌افزار پرقدرت و پنل جلویی چوبی دارد
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد