Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ادوار مجلس اظهار کرد: برجام تصمیم نظام بود و انجام شد، آن زمان هم همه موافق نبودند این مورد هم اگر تصمیم نظام باشد که هست مجلس نیز همراه خواهد شد.

بهروز نعمتی، نماینده ادوار مجلس، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با تصمیمات اخیر مجلس درمورد محدودیت های فضای مجازی اظهار کرد: دوستان طی جلساتی که داشتیم مسائلی را مطرح کردند و درخواست داشتند که به دنبال پیام رسان های داخلی باشیم من مخالف پیام رسان داخلی نیستم ولی اینکه سهمیه بندی، درجه بندی و رتبه بندی کنیم را نمی توانم متوجه بشم ما چگونه می خواهیم اینترنت را رتبه بندی کنیم؟ اینکه به چه کسانی اینترنت بدهیم و به چه کسانی اینترنت ندهیم؟ آیا این محدودیت سازی است یا نه؟! آیا ما می توانیم به کسی بگوییم که لیاقت تو این است که 5 مگ اینترنت به تو بدهیم و دیگری 7 مگ و دیگری هیچ و این براساس قانون اساسی ما تبعیض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: موضوعات مختلفی متعاقب این مساله است و من فکر می کنم با توجه به اینکه دولت جدید بر سر کار می آید نباید برای این دولت جدید حاشیه ساخت، چون دولت باید به فکر وعده هایش باشد و به دنبال این باشد که بحث های موجود در جامعه و گله مندی ها را حل کند و همه این موارد از دولت، وقت می برد دولت باید خود را صرف این موضوعات بکند. در این فاصله این مساله حاشیه ایجاد می کند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: من فکر نمی کنم که این مساله به این زودی ها به تصویب برسد چون با توجه به فضایی که وجود دارد کمیسیون های تخصصی باید نظر بدهند و بعد به صحن بیاید و باید دید آیا شورای نگهبان این مساله را خلاف شرع و قوانین بالا دستی می داند یا نه؟!

او تاکید کرد: کلیت این است که ما نمی توانیم محدودیت ایجاد کنیم. محدودیت ها همیشه به گونه دیگری رفع شده است مگر ما در بحث توییتر و تلگرام همین کار را انجام ندادیم؟! ولی عده ای با فیلتر شکن برای خود کاسبی درست کردند. به نظر من این محدودیت ها نمی تواند اثر بخش باشد. در مقابل اینترنت ماهواره ای چه باید کرد؟!

این نماینده ادوار مجلس اذعان کرد: موضوع انقدر با اهمیت نیست که طرح ها و لوایحی که در مجلس خاک می خورد را رها کنیم و به آن بپردازیم. دوستان می گویند ما به دنبال این هستیم که از تکنولوژی های نوین به نفع کشور استفاده کنیم ولی این معنی ندارد.

نعمتی در رابطه با سنگ اندازی های برخی نمایندگان در راه به ثمر رسیدن مذاکرات وین گفت: روحانی باید قبل از هر تصمیمی نظر کارشناسان را بگیرد. امروز مذاکرات در حال انجام است و من به جای آقای روحانی باشم اگر همین امروز موافقت را گرفتم آن را به مجلس می برم و حتی تا فردا صبر نمی کنم. مجلس باید در این کار شریک باشد و دخالت کند و نظرات خود را بدهد و این بهتر است. این افراد اگر مخالف هستند باید مخالفت خود را در مجلس نشان بدهند چرا باید کاری کنیم که بعدها افرادی کارشکنی کنند و نظر مخالف بدهند این به نفع آقای روحانی و مذاکرات است.

او تاکید کرد: برجام تصمیم نظام بود و انجام شد، آن زمان هم همه موافق نبودند این مورد هم اگر تصمیم نظام باشد که هست مجلس نیز همراه خواهد شد.

نماینده ادوار مجلس با اشاره به اظهارات اخیر لاریجانی در مورد رد صلاحیت خود ادامه داد: کسی که می خواهد رییس جمهور باشد اگر مشکلی دارد باید به مردم توضیح داده شود و مردم بدانند. آقای لاریجانی چندین بار گفته است که من هر مشکلی دارم بیان کنید؛ اگر دوستان مشکلی در آقای لاریجانی دیدند بیان کنند ولی وقتی ما را رد صلاحیت کردند هیچ حرفی به ما زده نشد تا دقیقه نود به ما گفته شده بود که تایید صلاحیت می شویم ولی بعد به ما گفته شد که جلسه تشکیل نشده است و این مشخص می کند، دوستان نمی خواهند با واقعیت ها روبرو شوند.

او در انتها گفت: بیانات مقام معظم رهبری کاملا روشن است گفتند ظلم شده و بروید جبران کنید ولی جبران نکردند. امروز آقای لاریجانی مدعی است و می گوید از طرف من، مشکلم را به مردم اعلام کنید. می گویند من راضی هستم اگر مشکلی دارم که باعث آبروریزی من می شود شما این کار را انجام بدهید من راضی هستم. 7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس برنا فضای مجازی اینترنت قانون اساسی جامعه دولت شورای نگهبان ماهواره خاک رییس جمهور مقام معظم رهبری علی لاریجانی بهروز نعمتی مذاکرات وین مجلس یازدهم محدودیت های فضای مجازی نماینده ادوار مجلس تصمیم نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست

آفتاب‌‌نیوز :

هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری که صبح امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به آخرین طرح‌ها و لوایح مورد بررسی در شورای نگهبان گفت: طرح ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره‌بها از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود که در نهایت این طرح خلاف موازین شناخته نشد و مورد تأیید قرار گرفت.

وی افزود: طرح تشکیل سازمان سپند در جلسه اخیر شورا مورد بررسی قرار گرفت و این طرح نیز مورد تأیید قرار گرفت، همچنین طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی مورد بررسی قرار گرفت که یک ایراد شرعی و قانون اساسی درباره فهرست جرائم قابل گذشت به آن وارد بود که بر همین اساس خلاف موازین شرع شناخته شد و به مجلس بازگشت داده شد.

سخنگوی شورای نگهبان درباره برخی کاندیدا‌ها که اعتراضاتی را درباره عدم استعفای برخی کاندیدا‌های رقیب خود در زمان مقرر داشتند، گفت: پس از برگزاری مرحله اول انتخابات، برابر احکام قانونی فرصتی وجود داشت برای ارسال شکایات از سوی مردم و کاندیدا‌ها که با بررسی‌های محتلفی که از سوی ما انجام شد و با شاکیان جلساتی را برگزار کردیم و اسناد و مدارک آن‌ها را دریافت کردیم، نتیجه آن چیزی بود که ۲۸ اسفند ماه از سوی ما اعلام شد.  بررسی‌های ما نسبت به تمام گزارشات درباره تخلفات انتخاباتی به اتمام رسیده و صحت انتخابات در تمام حوزه‌ها به تایید رسیده و بحث از نظر ما پایان یافته است. اگر افرادی همچنان اعتراضاتی داشته باشند می‌توانند موارد مدنظر خود را از مسیر اعتبارنامه‌ها پیگیری کنند.

طحان نظیف در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت لایحه موسوم به عفاف و حجاب عنوان کرد: شورای نگهبان نسبت به مصوبه مجلس که ۸ فروردین ماه به دستش رسیده بود، بررسی‌های لازم را انجام داد که در این رابطه همچنان برخی ایرادات که پیش از این به لایحه عفاف و حجاب وارد شده بود پابرجا بود.

وی افزود: البته نظر اصلاحی مجلس اخیراً به دست ما رسیده و هم‌اکنون در حال رسیدگی به این اصلاحیه هستیم. اکثر ایرادات وارده نیز مربوط به مواد ۴۷ و ۴۸ این لایحه است.

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم نیز خاطرنشان کرد: برنامه هفتم تاکنون دوبار مورد ایراد قرار گرفته است و اصلاحیه اخیر مجلس گویا در جلسات گذشته مجلس انجام شده است، اما هنوز این اصلاحیه به دست ما نرسیده است.

وی ادامه داد: در ارتباط با مصوبه مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان، با توجه به اینکه این مصوبه جزئی از مصوبه برنامه هفتم هست، ابتدا باید کلیت مصوبه مجلس مورد تأیید قرار گیرد تا مصوبه مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز لازم الاجرا شود.

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره دلایل رد صلاحیت حسن روحانی و نامه‌نگاری‌های اخیر وی در اعتراض به نظر شورای نگهبان نیز تاکید کرد: مواردی که بصورت مکتوب به ایشان اعلام شده موارد متعددی است و محدود به چند موردی که ایشان مطرح کردند نیست؛ البته همین چند مورد را هم به صوت دقیق مطرح نکردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم