Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه سنجش شاخص‌های کیفیت شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: با راه اندازی سامانه سنجش کیفیت شاخص‌های شبکه ملی اطلاعات، هر شهروند می‌تواند از هر نقطه‌ای در کشور وضعیت کیفیت سرویس های ارتباطی را ارزیابی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه از طریق وب و اپلیکیشن قابل دسترس مردم خواهد بود و به کاربران اجازه می‌دهد در لحظات مختلف، کیفیت سرویس را گزارش کرده و سرویس سایر اپراتورها را نیز مشاهده و مقایسه کنند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکه ارتباطی کشور یکپارچه نیست و بخشی از آن مربوط به زیرساخت، بخشی مربوط به مخابرات و بخشی مربوط به اپراتورها می‌شود، تصریح کرد: با راه‌اندازی سامانه سنجش کیفیت شبکه ملی اطلاعات، ۶ هزار سنسور به این شبکه متصل شده تا اطلاعات سرویس‌های روی شبکه را جمع‌آوری کرده و گزارش کند.

وی با بیان اینکه این سامانه بیش از ۴ ماه است که آماده سازی شده و در حال استخراج اطلاعات است، افزود: با این وجود شاهد ارتقای ویژه‌ای در فرآیند شبکه نبودیم و با توجه به گزارش‌های کیفیتی که از سوی رگولاتوری ارائه می‌شود بهبود کیفیت به صورت ملموس مشاهده نشد به همین دلیل تصمیم گرفتیم این سامانه از امروز به صورت آزاد در اختیار قرار گیرد. به این ترتیب که تا ۴۵ روز این سامانه تنها برای اپراتورهای ارتباطی قابل مشاهده است و از ۴۵ روز آینده برای کل کاربران در دسترس خواهد بود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه از طریق این سامانه تمام آنچه در شبکه ارتباطی کشور قابل وقوع است، دیده می‌شود، تصریح کرد: طی ۴۵ روز اپراتورها زمان دارند که برای بهبود شرایط تلاش کنند و کارنامه خود را ببینند. پس از آن این کارنامه به صورت عملی در اختیار تمام کاربران قرار می‌گیرد تا دو هفته یک بار نیز خروجی این سامانه از سوی رگولاتوری منتشر می‌شود.

وزیر ارتباطات درباره دلایل عدم ورود اپراتورهای ایرانسل و رایتل به بورس اظهار کرد: ما چندین بار به رایتل توصیه کرده‌ایم که وارد بورس شود چرا که این اپراتور نیاز جدی به سرمایه گذاری دارد. این اپراتور یا باید از طریق شستا در این حوزه سرمایه‌گذاری کند یا باید سرمایه‌گذاری خارجی داشته باشد که در شرایط حاضر خیلی در دسترس نیست و به این دلیل بارها توصیه و تکرار کرده‌ایم که رایتل وارد بورس شود. البته ورود به بورس باید در پروانه این اپراتور نیز دیده شده باشد.

آذری جهرمی گفت: در پروانه اپراتور ایرانسل نیز موضوع ورود به بورس مطرح شده ولی تاکنون این اپراتور اقدام به عرضه سهام خود در بورس نکرده است. بحث حقوقی و استدلالاتی از سوی ما و سهامداران این اپراتور مطرح شده که باید برای آن تصمیم گیری کرد. البته پروانه اپراتور ایرانسل نیز تا دو سال دیگر به اتمام می‌رسد و باید برای آن تصمیم‌گیری کنیم. به این دلیل اتاق فکری برای به روز رسانی پروانه فعالیت اپراتورهای موبایل راه‌اندازی کرده‌ایم که در زمینه ادامه فعالیت آنها تصمیم گیری صورت گیرد.

آذری جهرمی با انتقاد از وضعیت کیفی شبکه ارتباطی کشور گفت: امروز شاهدیم در اندازه‌گیری نسل سوم موبایل، اپراتور اول در برخی از نقاط یک سوم کیفیت اپراتور دوم را دارد و این در حالی است که در حوزه نسل چهارم موبایل، کیفیتی ۴۰ درصد بیشتر از اپراتور دوم دارد. این نشان می‌دهد که بهبود گسترده در شبکه نسل چهارم این اپراتور رخ داده و ایراد گسترده‌ای روی نسل سوم وجود دارد.به طور مثال یک اپراتور ثابت در شاخص کیفی خود ۵ برابر بدتر از سایر اپراتورها عمل کرده است.

وی با بیان اینکه در ۶ هزار نقطه کشور سنسورهایی قرار دادیم که تجربه واقعی کاربر را از اینترنت پیاده سازی کند، گفت: این سنسورها نشان می‌دهد که برای مثال در شهری که همه مشکل اینترنت دارند، مخابرات توسعه لازم را انجام نداده و ممکن است در یک استان این مشکل وجود داشته باشد؛ آن زمان می‌توانیم بگوییم که زیرساخت، تأمین اینترنت را به خوبی اجرایی نکرده است. در این سامانه انعطاف به نظرات کاربران نیز از طریق سامانه شکایت ۱۹۵ قابل رویت است. به این معنی که نحوه فروش و پشتیبانی اپراتورها در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم اصلاح شبکه ارتباطی کشور تأکید کرد: ضمانت قابلیت های این شبکه، آگاهی مردم و اعتماد آنها به سرویس دهندگان است. به این معنی که اگر کیفیت خوب نباشد، با توجه به اینکه برای مردم احراز شده است، آن سرویس را خریداری نمی‌کنند.

آذری جهرمی در پاسخ به این سوال که چرا پیش از این نیز سامانه کیفیت شبکه در حوزه زیرساخت راه اندازی شده بود و کاربردی نبود، گفت: وضعیت کیفیت شبکه زیرساخت و خسارتی که به دلیل قطعی به اپراتورها می‌دهد، کاملاً مشخص است و ما معتقدیم که سامانه اندازه‌گیری کیفی شبکه ارتباطات زیرساخت نیز بسیار موثر بود و باعث ثبات شبکه شده است و اگر آن اقدام موثر نبود هم اکنون برای بهبود شبکه دسترسی این سامانه را راه اندازی نمی‌کردیم.

وی اظهار کرد: در سامانه سنجش کیفیت شاخص‌های شبکه ملی اطلاعات، سعی بر این است که با استفاده از برچسب‌ها و استیکرها، اطلاعات تخصصی را برای عامه مردم قابل فهم کنیم تا مردم بتوانند کیفیت سرویس خود را اندازه‌گیری کنند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه عمده گلایه مردم کیفیت اینترنت به دلیل استفاده از ابزارهای دور زدن فیلترینگ است، یادآور شد: ما معتقدیم کیفیت شبکه ارتقا پیدا کرده اما به دلیل این که تعداد زیادی از مردم از ابزارهای دور زدن فیلترینگ استفاده می‌کنند، این موضوع اثر جدی روی نارضایتی کاربران داشته است.

آذری جهرمی افزود: میان شاخص‌های کیفی شبکه و تجربه کاربران فاصله عمیقی وجود دارد و با وجود اینکه سنجه‌های شبکه در وضعیت مناسب است اما شکایت مردم نشان می‌دهد که از کیفیت و سرعت شبکه راضی نیستند. ما مسئول استفاده از فیلتر شکن نیستیم و معتقدیم فیلترینگ اثر جدی روی نارضایتی کاربران داشته است.

انتهای پیام/

169 / 336 علم و فناوری اپراتور موبایل شاخص کیفیت ستجش خدمات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علم و فناوری اپراتور موبایل شاخص کیفیت خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۶۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟

یک نماینده مجلس گفت: حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است

به گزارش ایلنا، جلال رشیدی کوچی درباره ضرب‌الاجل رئیس مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روزهای آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

دیگر خبرها

  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای دفاع از غزه/«ما آزاد نیستیم!»
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟