Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای اعلام کرد: «جت فیلتر» بد افزاری است که اقدام به استخراج ارز دیجیتال می کند و مردم از نصب آن خوداری کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران در دستوری قضایی، فعالیت پیام رسان تلگرام در ایران را از دهم اردیبهشت ماه ممنوع کرد و به فیلترینگ آن حکم داد؛ پس از آن بدافزارهای مختلفی تحت عنوان هایی چون تلگرام بدون فیلتر و فیلترشکن منتشر شدند و فضای مجازی کشور را آلوده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین پیوند مرکز ماهر روز دوشنبه اعلام کرد: برنامه «جت فیلتر» یکی از بدافزارهایی است که درروز های اخیر، در حال انتشار در کانال های تلگرا‌میاست؛ نام واقعی این برنامه «Android System Web View» است که پس از نصب با نام «MainActivity» روی دستگاه قرار ‌میگیرد.
گزارش مرکز ماهر تاکید دارد که این بدافزار بدون آنکه کاربر متوجه شود، در پس زمینه اقدام به استخراج ارز دیجیتال «مونرو »کرده و از توانایی دستگاه سوءاستفاده ‌میکند؛ مونرو (Monero) یک ارز دیجیتال امن، خصوصی و غیر قابل ردیابی است. 
بنابر اعلام مرکز ماهر، «جت فیلتر» در دستگاه موبایل همانند کامپیوتر کاربر متوجه تغییرات ایجاد شده یا کندی ن‌میشود و احتمال اینکه متوجه این سوءاستفاده شود، بسیار پایین است. 
مرکز ماهر نسبت به این بد افزار هشدار داده و از کاربران خواسته است از نصب آن خوداری کنند. 
«محمد جواد آذری جهر‌می» وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات روز 26 اردیبهشت ماه امسال در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران تاکید کرد: ترویج زیاد در استفاده از فیلترشکن ها امنیت فضای مجازی را با چالش مواجه ‌میکند.
وی مقابله با این فیلترشکن ها را به دلیل تنوع، تعدد و پیچیدگی هر کدام کار ساده ای ندانست و گفت: چالش های این بخش در یک ماه گذشته به مسئولان اعلام شده است.
آذری جهر‌میافزود: وضعیت و شرایط چالش های امنیت سایبری به صورت مستمر به مرکز ملی فضای مجازی گزارش ‌میشود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رسانه ایران فیلترینگ فضای مجازی ارز موبایل فناوری اطلاعات دولت محمدجواد آذری جهرمی فیلترشکن فیلترینگ تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۳۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه نوین متکی بر فناوری نیمه رسانا دوبعدی با قابلیت استفاده از نور محیط است تا مانند یک فیلتر هوشمند پیشرفته عمل کند.

پژوهشگران مدعی هستند این فیلتر به بهبود کیفیت عکس هایی که با دوربین های ارزان گرفته می شود، کمک می کند.

این دستگاه کوچک حدود یک در یک سانتیمتر و شامل یک تراشه شفاف با ضخامت بسیار بسیار اندک است که متشکل از آرایه ۱۰۰ در ۱۰۰ پیکسل و فقط از چند اتم ساخته شده است. آیدوغان اوزجان یکی از مولفان پژوهش در این باره می گوید: دستگاه ارزان قیمت فقط چند سانتیمتر است و می تواند دوربین های کم توان را وادار کند مانند دوربین های با کیفیت بالا عمل کنند. این دستاورد دسترسی به عکسبرداری با کیفیت و وضوح بالا را فراهم می کند.

محققان تصمیم داشتند از ماده ای با حداقل جذب نور استفاده و همزمان سیگنالی تولید کنند که برای مقاصد پردازش نور کافی باشد. دستگاهی که در این تحقیق ساخته شده شفاف، ساده و یک سانتیمتر مربع است. این ابزار از یک نیمه رسانای دو بعدی استفاده می کند که به شکل یک ورقه نازک با چند اتم است.

ماده مذکور به دلیل نازکی شفاف است اما ویژگی های آن سبب می شود فوتون هایی که به آن وارد می شوند، میزان رسانایی الکتریسیته را کنترل کنند. محققان با استفاده از چند الکترود نیمه رسانای ۲ بعدی را به یک لایه کریستال مایع متصل کردند تا آن را عملیاتی کنند.

محصول نهایی یک فیلتر هوشمند ۱۰ هزار پیکسلی است که می تواند به سرعت و به طور گزینشی در واکنش به نور به شیوه ای غیر خطی تیره تر شود. به گفته محققان هر پیکسل می تواند از شفافیت کامل به حالت نیمه شفاف تا کاملا تار تغییر وضعیت دهد. نکته جالب تعداد اندک فوتون های مورد نیاز برای ایجاد تغییر چشمیگر در میزان شفافیت است.

این امر پیشرفت قابل توجهی نسبت به رایانش اپتیکی برای پردازش اطلاعات بصری دارد. محققان اپلیکیشنی را نشان داده اند که دستگاه را با دوربین موبایل یکپارچه می کند تا هرگونه درخشندگی و برق افتادگی در عکس ها را کاهش دهد.

این فناوری کاربردهای مصرفی و تجاری متعددی دارد.

کد خبر 6096318 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • هشدار زرد رگبار باران و تند باد در آذربایجان غربی
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز
  • صدور هشدار نارنجی در سمنان/ احتمال سیلاب نقطه‌ای در منطقه
  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محور‌های استان خودداری کنند
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محورهای استان خودداری کنند
  • خودداری از تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • شوخی توماس مولر با لهجه جیمی کرگر: خوشحالم که متوجه سوالت شدم! / زیرنویس فارسی